Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki wis liwati.

Tanggalan Kanggo PEACE lan NOVIOLENCE, A Coruña

8 Maret @ 08:00-23: 30 CET

Tanggalan Kanggo PEACE lan NOVIOLENCE, A Coruña

# lola.saavedra.pintora #amarchacoruna #WorldMarch

Artis plastik Coruña, Lola Saavedra kolaborasi karo seni dheweke ing "World World for Peace and Nonviolence" nggawe karya sing nyatakake nilai-nilai Damai, Solidaritas lan Nonviolence.

Sampeyan bisa seneng karyane sing dipamerake ing galeri "SPAZO" nganti akhir Januari 2020 ing Avda. Mallos 1, ing Coruña.

Pungkasane Acara: 8 Maret 2020

Detalles

Tanggal:
8 Maret
Wektu:
08: 00-23: 30 CET

Panjadwal

Tim Promotor A Coruña
Email:
coruna@theworldmarch.org
web:
https://theworldmarch.org/contacto/

local

A Coruña
A Coruña, A Coruña Spanyol + Peta Google