Pandhuan kanggo nulis isi World March sing bener

Artikel Guide for Press Releases, News, Press Releases

Format teks

Tèks kudu nduwèni format sing paling murah, yaiku sing paling gampang ing tingkat unsur rancangan. Dadi, aja nganggo ukuran teks sing beda-beda. Gunakake mung ukuran teks standar.

Bab sing bener yaiku yen mung teks:

  • Bold: kanggo nyorot poin penting
  • Cursive: minimal perlu, kanggo janjian utawa tembung ing basa liyane.
  • Dhaptar: padha bisa diétang utawa ora diduwèni. Dhaptar prasaja, kanthi poin utawa nomer saka 1 lan sabanjuré.
  • Kanggo nyegah: nggaris, warna teks, lsp.

Yen teks wis ditulis ing Tembung utawa ing Google Docs, perlu dikonversi menyang format HTML sadurunge ngunggah menyang web. Iki sampeyan kudu nggunakake alat kaya iki: https://word2cleanhtml.com. Ndhuwur teks ing Word utawa Google Docs, lan ngasilake teks ing HTML. Banjur teks HTML disisipake ing tab editor HTML HTML:

Tembung kanggo isi tulisan

Iki bisa dadi paling komplit saka panuntun kasebut nulis isiPramila, aku arep ngusulake perkara dhasar sabisa lan supaya bisa ditindakake kanthi apik. Tembung kunci minangka set antarane 2 lan 5 tembung sing apik banget lan diulang kaping pirang-pirang ing artikel kasebut. Tuladha: yen artikel kasebut ngrembag babagan "ranté manungsa ing La Coruña"Banjur Tembung 5 iki bisa uga dadi calon kanggo tembung kunci artikel kasebut. Nyatane mung "rantai manungsa" cukup kanggo conto iki. Umumé, sing paling cocog kanggo tembung kunci dadi sesuatu sing asring digoleki wong ing Google.

Carane ngerti yen tembung kunci biasane nduweni searches?

Gunakake tool Word Tracker: https://www.wordtracker.com/search (kudu dilebokake ing wilayah, Spanyol) Kanthi nduweni asil, yaiku 10 telusuran, cukup. Aja nggunakake tembung sing ora pati penting, kayata: "katentreman". Yen sampeyan ora bisa nggunakake Wordtracker maneh amarga wis ngluwihi watesan telusuran, sampeyan uga bisa nyoba Übersuggest.

Saenipun, mesthine ana asil, nanging asil sing ora apik, ing antarane 10 nganti 500 bakal becik. Contone: "perarakan dunia" ora cukup, ora kakehan amarga mung 10, nanging ora nyukupi:kata kunci-march-world

Ing sisih liya, "perdamaian", "katresnan", ... banget ala amarga wis akeh, uga ing ndhuwur 500:

keyword-peace-love

Aku ngerti yen kadhangkala angel banget kanggo nemokake tembung sing cocog karo kritéria kasebut. Yen sampeyan ora nemokake sing cocok, ora ana sing bakal kelakon.

Tujuane kanggo nyelehake kata kunci iki paling ora kaping 2 ing teks tanpa counting headline, utawa poin liyane sing bakal takon ing ngisor iki. Salah repetisi saka tembung kunci iki, kudu kandel.

Judhul lan Judhul

Judhul utama (sing katon mung ing kothak ing ndhuwur) kudu nduweni karakter 50 lan 75. Sampeyan kudu nyakup kunci. Mulane, iku biasane becik kanggo milih tembung kunci, looking ing judhul

Penting yen teks duwe sawetara gelar, paling ora siji judhul level 2 (2 Title in Word). Ideally, sampeyan kudu duwe 1 utawa pirang-pirang level 2 lan pemegang level 3.

Uga Disaranake sijine Subtitle ing bagean ing ngisor iki Judul utama sing ujar "Ketik subtitle ing kene".

Ukuran subtitle bisa jembar, saumpama duwe karakter 121 lan 156, amarga bakal migunakake Meta description. Uga, kudu uga kalebu tembung kunci.

Pungkasane, kudu dielingake yen sing nyekel 3 (H3) kudu duwe H2 ing ndhuwur lan mesthine paling ora duwe 1 H2 sing mesthi menehi hierarki kasebut. H2> H3> H4.

Mula, yen dideleng saka pesenan sing duwe yen umpamane kita duwe telung pesenan kasebut

  • H2 - H3 - H4 - H2 - H4: Sampeyan bakal salah amarga H4 kudu didhisiki H3
  • H3 - H2: Sampeyan bakal salah, amarga H3 kudu didhisiki H2
  • H3 - H3 - H3: Ora becik amarga kudu paling ora siji H2
  • H2 - H3 - H4 - H4 - H2 - H3 - H2 - H3. Luwih becik amarga tatanan hierarki dihormati.

Akhire, tembung kunci kudu lunga, ing 1 judhul isi (ora ketompo yen ana ing Title 2 utawa Title 3).

Pranala menyang situs web liyane

Coba ora nggunakake pranala metu, kajaba 2 saben teks maksimal, sanajan luwih apik mung 1.

Kajaba iku ana pranala njaba menyang kaca kanthi akèh reputasi ** , Tipe Wikipedia, koran sing kuat utawa kaya sing, sijine ing link minangka NOFOLLOW ing opsi:

Penting saben pranala artikel ing sawetara titik menyang titik liyane ing web. Yen ora kedadeyan, sampeyan bisa tansah nyambung menyang kaca utama.

Contone: "Ing pungkasan Donya Maret, kita bisa rawuh… ”

Ing pranala internal, ora sijine NOFOLLOW.

** Yen sampeyan ora ngerti yen sampeyan duwe reputasi akeh utawa ora, ketik https://www.alexa.com/siteinfo lan sijine URL domain kasebut, umpamane "today.es".

Yen sampeyan ing ngisor 100.000 ing Global Rank, banjur sampeyan ora kudu ngisi NOFOLLOW. Nanging yen iku ndhuwur, ya sampeyan kudu sijine.

Gambar

Sadurunge ngunggahake gambar mung kudu dielingi faktor kasebut:

  1. Jeneng gambar kudu ringkes, tanpa "ñ" (ganti ñ kanggo n), tanpa aksen, lan yen ana ruang, ganti kanthi hyphens.
  2. Nalika nyisipake gambar, sampeyan kudu ngisi judhul Title, Alternative Text and Description. Sampeyan bisa nyetel padha ing telung bagean.
  3. Ora ana gambar kudu ngluwihi XHTML px ing jembaré.

Uga Sampeyan perlu kanggo nyelehake gambar pilihan. Yen sampeyan sijine gambar ing teks, aja nganggo gambar sing padha minangka Gambar Pilihan. Iku luwih apik yen ora ana gambar ing teks kasebut, ora ana gambar sing luar biasa. Ing Judhul, Teks Alternatif lan Gambaran saka Gambar Pilihan, sampeyan kudu ngetik kata kunci.

Ukuran becik kanggo Gambar Pilihan 960 x 540 utawa rasio aspek 16: 9. Lebar gambar kudu antara 600px lan 1200px ing jembaré.

Video Youtube

Gunakake shortcode iki:

[su_youtube_advanced url = "https://www.youtube.com/watch?v=MDvXQJgODmA" modestbranding = "ya" https = "ya"]

Mung ganti URL, sing cocog.

Cathetan pungkasan

Minangka kasunyatan sing nyenengake, artikel iki nampilake kabeh syarat kanggo nulis isi sing wis dikomentari ing kene kalebu kritéria saka searches:

nulis isi

Kene aku wis siap Daftar Priksa PDF sing bisa didownload karo aspek sing paling penting kanggo ora lali.