Scuole saben jangkah lan nonviolenza

Melu sekolah ing World Second March kanggo perdamaian lan nonviolence.

Ing wayahe kita nyedhiyakake materi: "LE SCUOLE IN MARCIA PER PACE AND NONVIOLENZA"Kanggo kabeh sekolah lan institusi sing uga kasengsem supaya bisa disetujoni dening fakultas.

Diadopsi peserta

Ditundha informasi luwih lengkap

Upcoming Events

Ditundha informasi luwih lengkap

Noticias

Ditundha informasi luwih lengkap

Seneng lan gabung iki inisiatif!