Proyek iki dibiayai dhewe kanthi kontribusi saka para aktivis lan kolaborator. Saben anggota Tim Basis dibiayai dhewe ing perjalanan. Uga kolaborasi karo biaya akomodasi, pangopènan lan transportasi ing rute kasebut. Disaranake iku tim promotor saka saben papan, bisa kerja sama karo bagean akomodasi lan biaya urip.

Tujuane ambisius amarga Team Base ngenengake ngubengi negara-negara 100 saka kabeh benua. Nanging Base Base ora gumantung ing babagan perusahaan, pamarentah utawa kolektif, saéngga ora kakehan posisi utawa postulat.

Kanggo njaga kamardikan kasebut, kita nyuwun pitulungan, nggabungake karo tindakan iki sing dikembangake kanthi dhukungan anyar kaya sing dikenal.

Kita bakal nindakake apa sing kita bisa miturut dhukungan sing kita duwe. Nganti saiki kita bakal teka.

Supaya kita bisa kerja ing Pisanan Donya Maret lan marang kabeh rintangan kita njaluk.

Ana ing kono kita bisa mbuktekake yen nalika kita nyambung karo sabab apik, kita dadi luwih inspirasi lan kolaboratif.

Iki nyumbang kanthi nyedhiyakake kilometer ing rute World March.

Tingkat 15.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 10 km mlaku-mlaku kanthi 10 euro.

Iki bakal kalebu jeneng sampeyan ing web lan bakal menehi kita kapasitas kanggo lelungan kilometer tambahan.

Tingkat 75.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 50 km mlaku-mlaku kanthi 50 euro.

Kita bakal menehi sampeyan paket surprise promosi, kanthi unsur-unsur marek kanggo nuduhaké raos sing paling cedhak karo sampeyan.

Kajaba iku, iki kalebu kabeh ganjaran tingkat 15.000 langkah lan bakal menehi kita malah luwih kemampuan kanggo lelungan kilometer tambahan.

Tingkat 150.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 100 km mlaku-mlaku kanthi 100 euro.

Ing level iki jeneng sampeyan bakal katon, ora mung ing web, nanging uga ing bagean khusus thanks ing Kitab 2ª World Maret.

Kajaba iku, kita bakal nyakup kabeh manfaat tingkat 75.000, lan kemungkinan lelungan apik thanks kanggo kolaborasi sampeyan

Tingkat 262.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 175 km mlaku-mlaku kanthi 175 euro.

Ing tingkat iki kita bakal menehi Buku resmi 2ª World Maret darmabakti kanggo sampeyan ing rasa syukur ing Tim Base lan ing sampeyan uga bakal katon ing bagean thanks khusus.

Kajaba iku, kita bakal nyakup kabeh keuntungan level 150.000 lan liyane sadurungé.

2020-2MM-1-cover

Tingkat 337.500 langkah-langkah

Nyedhiyakake 225 km mlaku-mlaku kanthi 225 euro.

Ing level iki kita bakal menehi pangiriman tambahan saka salinan buku resmi ing Amerika Tengah pungkasan Maret.

Kajaba iku, sampeyan kudu nambah, kabeh ganjaran tingkat 262.000 lan sadurunge!

Tingkat 450.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 300 km mlaku-mlaku kanthi 300 euro.

Ing level iki kita bakal nggawe sampeyan pengiriman karo liyane saka ganjaran saka tingkat 337.500 langkah lan sadurunge, saka volume gedhe saka South American March urip sawetara taun kepungkur.

2020-2MM-1-cover
2017-MC-1-Cover
Tutup 2010-MM-1-Cover
2020-2MM-1-cover
2018-MS-1-Cover
2017-MC-1-Cover

Tingkat 750.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 500 km mlaku-mlaku kanthi 500 euro.

Entuk kabeh buku sing diterbitake nganti tanggal Maret kalebu buku asli lan pisanan ing 1 World Maret lan priksa kemajuan ing tangan pungkasan 10.

Jejere level iki, sampeyan uga bakal njupuk kabeh hadiah langkah 450.000 level lan ndhuwur.

Tingkat 1.500.000 langkah-langkah

Nyedhiyakake 1.000 km mlaku-mlaku kanthi 1.000 euro.

Ing level iki, sampeyan bakal menehi sampeyan kabeh kemungkinan, koleksi buku lengkap, buku lan web nyatakake.

Lan uga minangka simbol syukur tambahan sing bakal kita kirim ngelingake mural sing apik saka 65 x 95 cm kanthi kabeh rincian babagan cara Maret 2 World Maret iki sukses kanthi sukses.

Ringkesan tabel ganjaran

Langkah-langkahKilometerEuros €Ganjaran
15.0001010Jeneng sampeyan ing web
75.0005050Paket promo ndhuwur + surprise
150.000100100Kabeh kasebut ing ndhuwur + ing kitab 2Â MM
262.500175175Kabeh ing ndhuwur + Buku 2ª World Maret
337.000225225Kabeh ndhuwur + Tengah Amerika Book M.
450.000300300Kabeh ing ndhuwur + Buku M. Sudamericana MM
750.000500500Kabeh ing ndhuwur + Buku 1ª World Maret
1.500.0001.0001.000Kabeh Peta Mural ndhuwur + 2ª World Maret 65x95cm

Thanks kanggo para pajek

JenengLangkah-langkahKilometer
P. Acevedo262.000175
S. Venegas750.000500
R. Gomez150.000100
S. Fraticelli15.00010
MR Lominchar600.000400
M. Nyenyet600.000400
L. Ortega450.000300
M. Barranco150.000100
E. Kamar150.000100
A. Ammann150.000100
I. Nyenyet150.000100
M. Burguera150.000100
R. saka Pirang900.000600

Kilometer Dibiayai

2.985 km

Total: 200.000 km

Mantu kita mbenakake Maret

50,00
Pilih cara pembayaran
Informasi pribadi

Informasi Kertu Kredit
Iki minangka pembayaran enkripsi SSL sing aman.

Sumbangan total: 50,00 €