Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Kegiatan ing Maret Dunia 2 sing ditindakake ing Penjara El Dueso lan ing Playa de Berria, Santoña (Cantabria) tanggal 3 Maret 2020

Jam 12 awan, ing sekolah penjara, kita menehi pidato babagan 2ª World March, Kamanungsan Anyar lan Damai lan Ora Kasar.

Banjur ana kolokium lan ijol-ijolan babagan topik kasebut.

Pitakonan uga dijaluk:

  • Apa sampeyan mikir masyarakat ganas?
  • Apa sampeyan mikir yen dheweke ana konsumen.

Nalika rampung, kita diwawancarai ing radio El Penal "En chain 2".

Program lan wawancara sing "dikemas kaleng" lan disiarake nalika dina Sabtu ing radio Santoña.

Ing 15:30 ing wayah sore, papat anggota persatuan Estela-El pesen de Silo mlebu maneh (nalika kanca liyane sing ora bisa mlebu tetep ana ing pantai ing Berria) lan karo warga tahanan kita maca surat dikirim dening Koordinator Internasional Maret Maret (Marang Penjara El Dueso), kita nggawe panjaluk kanthi panjaluk sing paling apik kanggo "kabeh kita lan wong sing ditresnani", kanggo "Damai ing jagad iki" ... lan kita miwiti perarakan ing njero pakunjaran.

Kangge, kompartemen @ s padha kanggo pantai Berria ing wektu sing padha, nyambungake emosional lan mental.

Esuke padha ngubungi aku ing radio Santoña:


Tulisan: Enrique Collado
Gambar: Tim promotor Maret Maret ing Santoña

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario