Wong Tandha karo Maret World

Ing dina 27 lan 28 wulan Oktober, 2 World Maret diadegake ing kutha Thies, Senegal.

Ing 27, Tim Dasar menyang Thiès, kutha gedhe sing dumunung ing 70 km saka Dakar, panggung Senegal kapindho ing ngendi program kasebut diwiwiti sore ing Plaza de Francia, liwat konferensi babagan topik sumber daya alam lan Stabilitas minangka vektor perdamaian.

Iki dituduhake panel panel saka Profesor Abdul Aziz Diop anggota Forum Sipil, Mor Ndiaye Mbaye, Direktur Kabinet Menteri Ekonomi Digital lan Telekomunikasi, lan Yerro Sarr saka gerakan kasebut Jemu kanggo mbesuk.

Walikota Talla Sylla nambah upacara kasebut ing ngarsane, negesake nasib sing urip ing negara sing durung ngerti perang utawa kudeta.

Dheweke terus maca komunikasi saka Ibu N'deye NDIAYE DIOP

Dheweke terus maca komunikasi dening Mrs N'deye NDIAYE DIOP, Menteri Ekonomi Digital lan Komunikasi, sing nunjuk Cheikh Amadou Bamba lan Gandhi minangka referensi saka ora duwe aturan, nyatakake sing terakhir:

"Nonviolence minangka pasukan paling gedhe sing kasedhiya kanggo manungsa; Iku paling kuat kabeh gaman sing lair saka kepinteran manungsa".

Sabanjure, Rafael de La Rubia mènèhi buku walikota edisi edisi pertama 2009-2010 de la Marcha.

Anggota Tim Dasar dianugerahi diploma lan nempatake band kayata Duta Damai iki pribadi macem-macem, sing wis gabung ing Donya Maret lan wis akeh nyengkuyung Tim Promoter Thiès kanthi syarat logistik.

Acara kasebut dirawuhi luwih saka wong 100.

28 Oktober, ngunjungi pusat universitas lan sekolah tinggi

Ing Oktober 28 ing pusat universitas lan sekolah tinggi (Sup d'Eco lan FAHU High School) dibukak, masing-masing kanthi presentasi tanggal Maret, tujuane lan
artine

Kita uga kudu nyorot kunjungan menyang Sekolah Tinggi Malick Sy de Thiès, pusat pitunjuk lan protes mitos sing umume sekolah lan siswa mogok lan pambrontakan ing Senegal asale.

Usul saka Klub kanggo Keamanan lan Nonviolence Babagan kasebut asring dirembug karo para siswa sekolah menengah FAHU lan pusat universitas Sup d'Eco supaya bisa menehi kesinambungan lan mendalami tema keamanan lan nonviolence.

Topik kasebut uga dadi topik obrolan karo kepala sekolah lan guru Sekolah Menengah Malick Sy.

Perlu nyorot karya jaringan sing sadurunge ditindakake dening Khady Sene, sing koordinasi tim promotor Thiès, saéngga nutupi agenda lengkap banget sajrone rong dina kasebut.


Ngrancang: N'diaga Diallo lan Martine Sicard
Gambar: Marco I.

Kita ngatur dhukungan kanthi nyebarake jaringan web lan jaringan sosial ing 2 World Maret

web: https://www.theworldmarch.org
Facebook: https://www.facebook.com/WorldMarch
Twitter: https://twitter.com/worldmarch
Instagram: https://www.instagram.com/world.march/
youtube: https://www.youtube.com/user/TheWorldMarch
0 / 5 (0 Ulasan)

1 komentar ing "Thies karo World World"

Deja un comentario