Ing kahanan ing Timur Tengah

Komite promosi Maret Maret ing Italia nerbitake pratelan kasebut babagan kahanan saiki ing Timur Tengah (08/01/2020)

Mripat mripat lan sampeyan wuta!

World Maret ngundang kenaikan esensial sing cepet banget ing Timur Tengah ...

Komite Promosi Itali Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyatakake keprihatinan lan keprihatinan nalika kenaikan militer sing dadi radhang Timur Tengah lan ngajak pihak-pihak supaya enggal mungkasi kabeh tumindak militer.

Ora nganggo gaman yen ana pirang-pirang masalah ing wilayah kasebut lan jagad iki ditanggulangi; Kita banget nyengkuyung organisasi internasional supaya tumindak kuwat supaya kabeh pihak tundhuk karo standar internasional sing nglarang serangan ing wilayah katelu, nyababake pembunuhan lan teguran.

Kita uga njaluk Pamrentah Italia kanggo njupuk langkah sing kudu ditemtokake lan mandhiri kanggo mungkasi permusuhan lan njamin kabeh wujud supaya Italia ora melu langsung utawa ora langsung ing operasi militer.

Communiqué Italia

Occhio saben occhio si diventa ciechi !!

La Marcia Mondiale chiede che si fermi subito l'escalation militare ing Timur Tengah.

Komite Promosi Italia Marcia Mondiale per la Pace e la Nonviolenza dadi perhatian utama kanggo kenaikan militer Timur Tengah lan ngajak dheweke langsung melu campur tangan karo militer.

Non è con armi che si risolvono i akeh problemami della regione e del mondo; chiediamo with forza agli organismi internationalis di agire with fermezza per far rientrare tutte le parti nell'ambito delle regole internazionali che vietano gli attacchi in teritoriali terzi, le uccisioni indiscriminate e le rappresaglie.

Chiediamo uga kalebu pamrentah Italia intraprendere un'azione decisa lan indipendent per far cessare le ostilità ed assicurare in tutte form l'Italia non sia coinvolta nelle operazioni militari kanthi langsung utawa ora langsung.

Communiqué Prancis

Oeil pour oeil, para penganut sampeyan nyerang!

La Marche Mondiale nuntut arupa lapangan sing bakal ditindakake ing Moyen-Orient ...

Panitia Italia kanggo Promosi La Marche mondiale pour la paix et la non-panganiaya nyebutake keprihatinan lan wajah murka putra ing l'escalade militaire sing nyeluk dheweke Moyen-Orient et appelle les party dadi ora bisa ditindakake.

Sampeyan ora bakal duwe masalah sing menehi masalah ing wilayah kasebut lan kabeh résolus; organisasi panjaluk instanment organisation internationaux d'agir avec fermeté pour amener toutes les party à respectcter les internationales interdisant les attaques sur des territoires tiers, les assassinats and les représailles.

Nons demandons engalement au gouvernement italien de prendre des mesures décisives et indépendantes pour mettre fin aux hostilités et pour njamin sous toutes les form that l'Italie ne soit pas directement ou indirectctement implied ands des opérations militaires.

Rilis Inggris

Mripat kanggo mripat sampeyan wuta !!!

World Maret nelpon supaya mandheg menyang kenaikan militer ing Timur Tengah ...

Komite Promosi Italia Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyatakake keprihatinan lan keprihatinan nalika kenaikan tentara militer sing njengkelake Timur Tengah lan ngajak pihak-pihak supaya enggal mungkasi kabeh tumindak militer.

Ora nganggo gaman yen ana pirang-pirang masalah ing wilayah kasebut lan jagad iki ditanggulangi; kita banget ngajak awak internasional tumindak kanthi kuat supaya kabeh pihak ing aturan internasional sing nglarang serangan ing wilayah katelu, mateni pembunuhan lan teguran.

Kita uga ngajak Pamrentah Italia supaya tumindak kanthi tegas lan mandhiri kanggo mungkasi permusuhan lan njamin kabeh bentuk yen Italia ora langsung utawa ora langsung melu operasi militer.


Ngrancang: Komite promosi Maret Maret ing Italia (08/01/2020)
0 / 5 (0 Ulasan)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!