Italia

Home » Wilayah » Italia

Inisiatif Aktif

Kabar paling anyar

Upcoming Events

Kita ora duwe informasi ing wektu iki.

Acara kepungkur

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Ngembangake Organisasi

Anpi Sezione ing San Canzian d'Isonzo

Auser Volontariato ing Fiumicello Villa Vicentina

Auser di Fiumicello Villa Vicentina

Lambang lampiran

Komite Trieste ARCI

arci-Trieste-200x300

Panitia Provinsi ARCI Trieste mligi menyang Maret 2 Maret kanggo Keamanan lan Nonviolence.

ANED Ronchi dei Legionari

ANED Ronchi dei Legionari

ANED Ronchi dei Legionari netepi Maret 2 Donya Keamanan lan Nonviolence

Associazioni Partigiani Osoppo

Associazioni Partigiani Osoppo

Associazioni Partigiani Osoppo mligi menyang Maret Donya kaping 2 kanggo Damai lan Nonviolence.

Tipografi Marwan srl

Tipografi Marwan srl

Tipografi Marwan srl tundhuk ing Maret 2 Donya Keamanan lan Nonviolence.