España

Home » Wilayah » España

Inisiatif Aktif

Kabar paling anyar

Kutha Promoter

Upcoming Events

Kita ora duwe informasi ing wektu iki.

Acara kepungkur

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Ngembangake Organisasi

Lambang lampiran

Musical Damai lan spiritualitas

Musical Damai lan spiritualitas

Klompok Musica Damai lan Kerohanian mligi menyang 2 Maret Maret.

Kelompok iki nawakake kemungkinan para rawuh kanggo kontak karo interior, nggunakake lagu lan mantra sing ngirim tenang ing jantung lan pikiran, asring kaget, saka rata-rata warga.

Dance saka grup DONES de BLANC

Dance saka grup DONES de BLANC

Grup Tari grup Les DONES de BLANC mligi ing 2 World Maret.

Kelompok wanita iki nindakake koreografi kanthi sukarela kanthi tujuan nggawe kekerasan jender katon lan nuntut penghentian sosial sing saya tuwuh iki. Ing panggung kabeh katon nganggo sandhangan putih, mula jenenge.

Mundo Sin Guerras CORUÑA ngajak warga supaya melu aktif ing Maret 2 World Maret kanggo Katentreman lan Nonviolence

Hall Hall El Casar

Hall Hall El Casar

Obahe akses menyang 2 World Maret wis disetujoni kanthi pleno ing kotamadya kotamadya ing Kutha El Casar, ing Guadalajara, Spanyol.
Kasedhiya pakaryan kerja "Gerakan Sosial El Casar", muncul saka confluence Podemos, IU lan humanis mandiri.