+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

Kampanye + Perdamaian + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir antarane 21 September lan 2 Oktober 2020

Ing kampanye iki “+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir"Iki yaiku babagan nggunakake dina ing antarane Dina Damai Internasional lan Dina Non-Kekerasan kanggo ngasilake tumindak, nambah aktivis lan dukungan.

Format kampanye kasebut yaiku kegiyatan non-face-to-face, sing ditindakake ing jejaring sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, Telegram, e-Mail, Tik-Tok).

Gagasan kasebut ora mung nyakup anggota World Tanpa Perang utawa Maret Dunia, nanging uga organisasi liyane.

Durasi kampanye yaiku wiwit tanggal 18 September nganti 4 Oktober. 17 dina kegiatan.

Disaranake supaya kabeh kegiyatan diwiwiti utawa diakhiri kanthi meneng 1 menit utawa upacara singkat dening Julio Pineda, aktivis karo Mundo sin Guerras y sin Violencia saka Honduras sing disiksa lan dipateni nalika awal September.

Rapat koordinasi ing ZOOM: Anggota WWW saka 16 negara melu: Argentina, Kolombia, Costa Rica, Chili, Spanyol, Prancis, Guatemala, Honduras, Italia, Maroko, Meksiko, Panama, Paraguay, Peru, Nigeria lan Suriname.

Tumindak sing ditindakake ing level internasional

Kegiatan sing promosi internasional digunakake, kayata Dinten Damai Internasional tumindak beda:

Tumindak sekolah pribadi utawa digital babagan Perdamaian lan Non-Kekerasan kayata:

Nggulung derek Origami kanggo perdamaian, pameran gambar bocah ing Ekuador, Jepang lan sekolah ing Kolombia, Guatemala utawa liya-liyane.

100 detik nganti tengah wengi. Jam Atom saka Buletin Ilmuwan Atom

Prajanjian Larangan Senjata Nuklir - TPNW: Saiki ana 84 wong sing mlebu lan 44 negara wis ngonfirmasi. Kita butuh 6 negara liyane kanggo negesake perjanjian kasebut supaya bisa ditrapake kanthi sah. https://www.icanw.org/signature_and_ratification_status

Dhukungan Kutha TPNW: Telpon menyang kotamadya Chili lan Spanyol kanggo ndhukung TPNW. Luwih saka 200 kutha ing 16 negara ndhukung TPNW. https://cities.icanw.org/list_of_cities

26 September, Dina Internasional kanggo Mbusak Senjata Nuklir:

  • Presentasi dokumenter "Wiwitan pungkasan senjata nuklir" ing versi cekak 12 menit. Ing basa Prancis, diatur dening Mohamed lan Martina. Ing basa Spanyol Cecilia lan Geovanni minangka penyelenggara.
  • Mural virtual miturut kutha / negara. Kirim foto pribadi karo kutha / negara ing latar mburi lan pesen kaya Ora + Bom! yen bisa. Kirim menyang Rubén ruben.sanchez.i@gmail.com. Ayo terus njaluk dhukungan nganggo foto.

Mediterania, Segara Perdamaian

  • 22/9: Perjalanan prau saka Palermo menyang Trappeto. Topik: Danilo Dolci nalika "gelut non-kekerasan" nglawan mafia.
  • 26/09 Augusta, pelabuhan nuklir lan keamanane.
  • 26/9 Latiano (Brindisi) Rapat babagan kekerasan (liwat ZOOM) ing antarane para pemuda saka Italia lan Beirut (Libanon). MSGySV lagi nganalisa proyek sing bakal ndhukung kutha.
  • 27/9 Pengetan perjuangan non-kekerasan ing taun 1980-an nglawan instalasi hulu ledak nuklir.
  • 3/10 Venesia, tamasya liwat laguna Venesia (ibukutha budaya Mediterania nanging uga pelabuhan nuklir).
  • Trieste (pelabuhan nuklir liyane) bakal duwe konser WANITA MUSIK (ditundha 3/7).
  • 10/11 Minggu - Maret Perugia - Assisi. Kita ndhukung internasional saka kabeh papan.

2 Oktober, Dina Non-Kekerasan Internasional

Buku Maret Dunia kaping 2 lan Pengumuman tanggal 3 Maret Dunia (2024). Peluncuran internasional

Brosur ilustrasi: Dalan kanggo perdamaian lan non-kekerasan. Editorial Saure

Saka tanggal 2 nganti 4 Oktober tanggal Festival Film Internasional kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan.

Dokumentasi / film bakal disiarake saben dina lan saben dina bakal ana 2 tabel bunder sing digawe kanthi mbahas macem-macem topik sing ana gandhengane karo topik utama.

Anane ing jejaring sosial saiki dikuatake: Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Tik-Tok lan ing situs web World without Wars and the World March.

Kalender kampanye + Perdamaian + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

  • Setu 9/12 - 16 jam Umum ZOOM kanggo ngandhani kabeh.
  • Minggu 13/9: terjemahan menyang basa lokal (Inggris, Prancis, Portugis, Italia, lsp.
  • Senin 14/9 - Rilis pers kanthi kampanye "+ Perdamaian - Senjata nuklir + Non-Kekerasan"
  • Jumuah 18/09 - 10h C. Sugih Sugih "Wonten ing Jaringan Sosial Rukun"
  • Senen, 21 September - Dina Perdamaian Internasional.
  • 22/9 Laut Mediterania La Paz. Perjalanan prau.
  • Sabtu 26/9: Dina Internasional kanggo Mbusak Senjata Nuklir.
  • 2/10 Jumuah - Dina Non-Kekerasan Internasional. Presentasi buku 2WM. Bukak WM kaping 3
  • 2-4 / 10 Festival Film babagan Non-Kekerasan
  • 3/10 Laut Mediterania La Paz
  • Setu 8/10 - 4 sore. Evaluasi ZOOM
  • 10/10 Setu - Maret Perugia - Assisi
0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario