Apa sampeyan pengin melu World March sabanjuré?

Donya Maret kanggo Perdamaian lan Nonviolence minangka gerakan sosial sing bakal numpak lelungan kapindho ing Oktober 2 2019. World First March dianakaké ing taun 2009 lan bisa dipromosikan Kira-kira sewu acara ing kutha-kutha 400. A tonggak gedhe sing ing Maret World kapindho sampeyan pengin nggayuh maneh lan ngatasi.

Donya Maret kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan diatur dening kolektif kanthi sesambungan humanisme, nyebar ing saindhenging donya, kanthi tujuan umum kanggo nggawe lan nambah kesadaran marang kabutuhan masyarakat donya kanggo urip kanthi tentrem lan non-kekerasan .

Lan kanggo sing penting, peserta anyar gabung karo inisiatif anyar iki. Yen sampeyan salah sijine lan pengin ngerti luwih apik, ngundang sampeyan nggoleki web, kanggo maca artikel sing ana ing artikel kasebut.

Apa jenis partisipasi sing kita ngupaya?

Wiwit World March for Peace lan Noviolence, kita mbukak kanggo entitas, asosiasi kolektif utawa malah individu, saka ngendi wae ing donya, sing kepengin kerjo bareng karo kita kanggo ndhukung inisiatif iki maneh. Minangka kasebut ing ndhuwur, baris bakal miwiti 2 saka Oktober 2019 lan bakal pindhah ing saindhenging donya, ngakhiri 8 Maret saka 2020.

Kanthi inisiatif inisiatif iki, kita ngidini individu utawa hubungan sing diwenehake karo gerakan iki, gabung ing prayaan kanthi nggawe aktivitas paralel nalika dina-dina sing dadi tur.

Kabeh aktivitas lan tindakan sing dilakoni iku nirlaba, yaiku, ora ana insentif ekonomi, lan eksekusi kudu mlaku dhewe.

Carane dadi bagian gerakan?

Kabeh wong utawa asosiasi sing pengin ngetrapake awake dhewe kanggo nggawe acara utawa aktivitas cilik sajrone mangsa sing bakal bertahan, mung kudu ngeklik tombol partisipasi lan ninggalake data supaya bisa ngubungi panjenengan liwat email, supaya kita nemtokake apa sing perlu lan kita bisa nyaranake sawetara gagasan babagan aktivitas sing bakal dilakoni.

Seneng lan gabung iki

Melu

Ninggalake data partisipasi sampeyan

Ora aktif dipateni nganti diluncurake gearan anyar. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi ing info@theworldmarch.org