New Jersey kanggo Larangan Senjata Nuklir

ICAN minangka koalisi sing kerjane kanggo meksa wong saka kabeh negara kanggo nduwe pamarentah nandatangani perjanjian nglarang senjata nuklir.

Negara New Jersey (USA) wis pungkasan kanggo njaluk utamane Presiden lan Senat ing Amerika Serikat kanggo ngesahake TPAN (Treaty on the Larangan Senjata Nuklir) kanthi nyetujoni Resolusi A230.

Komitmen kanggo larangan senjata nuklir

prasetya iki ing baris karo sing saka huruf liyane kayata Washington, ibukutha negara nuklir, Canberra, negara anggota saka aliansi nuklir, utawa Bern, ibukutha negara non-nuklir.

Akeh huruf liyane lan kutha kaya Berlin, Paris, Baltimore, Dortmund, Dusseldorf, Langkawi, Geneva, Göttingen, Hiroshima, Los Angeles, Manchester, Marburg, Munich, Nagasaki, Oslo, Potsdam, Salt Lake City, Toronto, Langkawi, ... padha duwe mutusake ngadeg ing sisih tengen crita.

Ing Spanyol: Cadiz, Zaragoza, Santiago lan A Coruña, kanggo saiki.

Awal pungkasan senjata nuklir

Campaña de ICAN para la prohibición de las armas nucleares desarrollada en “El principio del fin de las armas nucleares”

Kampanye internasional saka KULA SAGED wis dikembangake lan dibayangke ing dokumenter "Awal pungkasan senjata nuklir"

Dokumenter, wis diarahake dening Álvaro Orus kanggo Pressenza, International News Agency on Peace and Nonviolence.

Iku dokumen grafis sing kuat lan obah babagan kabutuhan larangan senjata nuklir lan teknik paling apik.

Kita bisa tampil ing perdana iki sasi iki Chile.

Mulai promosi sampeyan ing sirkuit budaya beda ing negara liya.

“La campaña que impulsa ICAN, se promueve durante el acto de lanzamiento de la 2ª Marcha Mundial por la Paz y la No-violencia”

Kampanye iki dipromosikan sawisé Peluncuran tumindak 2ª World March for Peace and Non-violence ing Madrid, ing November 2018.

Koordinator internasional jagad raya, Rafael de la Rubia, diterangno ing Chile:

"Kita kudu mesthekake yen ing akhir 2 World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence, kita duwe negara 50 sing ngesahake TPAN Prajanjian".

Teks kampanye kasedhiya ing kene.

5 / 5 (1 Review)