New Jersey nggabung ban ing Senjata Nuklir

New Jersey kanggo Larangan Senjata Nuklir

Negara Bagian New Jersey (AS) dadi sing terakhir kanthi resmi mrentah Presiden lan Senat Amerika Serikat kanggo meratifikasi TPAN (Prajanjian Larangan Senjata Nuklir) kanthi menehi Resolusi A230. Komitmen kanggo larangan senjata nuklir Komitmen kasebut selaras karo sing liyane

Sekolah 3.500 kanggo Perdamaian lan Nonviolence ing A Coruña

Sekolah 3.500 kanggo Perdamaian lan Nonviolence ing A Coruña

The Human Chains minangka simbol ekspresi manungsa, nindakake tumindak gabungan ing pirang-pirang bocah kanggo nggambarake kanthi umum ing posisi ing dalan, ing kasus iki: nyuwun Perdamaian lan Nonviolence ing planet iki. Tumindak kasebut diatur dening asosiasi "Mundo Sen Guerras lan Sen Violencia da Coruña", diarahake

rantai manungsa kapindho

2ª Rantai Manusia Anak Sekolah Kanggo Perdamaian lan Nonviolence

Ranté manungsa nglambangake tumindak ekspresi manungsa, nindakake tumindak gabungan ing pirang-pirang bocah kanggo nggambarake kanthi umum ing posisi ing dalan, ing kasus iki: nyuwun Katentreman lan Nonviolence ing planet iki. Ranté manungsa iki, sing dikelola dening asosiasi "Mundo Sen Guerras lan Sen Violencia da Coruña",

nglawan senjata nuklir

A Coruña: unanimity nglawan senjata nuklir

Gerakan kasebut disedhiyakake bebarengan dening BNG lan Marea Atlántica lan didhukung karo swara PP lan PSOE. Rocío Fraga, Councilor for Equality and Diversity maca panjalukan saka gerakan kasebut: "Dewan Kota A Coruña… Nuduhake solidaritas karo kabeh wong lan komunitas sing kena pengaruh bom atom lan

2ª World March for Peace and Nonviolence: Supaya wong bakal inspirasi!

Dina sawise resmi ngluncurake 2 World March for Peace and Nonviolence, Pressenza duwe kesempatan, ing pungkasan tumindak mbentuk simbol perdamaian lan nonviolence karo wong enom saka macem-macem sekolah ing Madrid, supaya bisa guneman karo koordinator, Rafael de la Rubia, saka Asosiasi Internasional Humanisme, World