Werna seni kanthi cara macan

Werna seni kanthi cara macan

Kita wis nggawe ringkesan pisanan kegiatan seni ing pawai ing artikel Sparkles of Art in The World March. Ing babagan iki, kita bakal nerusake tur ekspresi seni sing ditampilake nalika mlaku ing Dunia kaping 2 Maret. Ing Afrika, Fotografi, nari lan rap Umumé, nalika liwat Afrika saka

Ekuador mungkasi World Maret

Ekuador mungkasi World Maret

Akademi Angkatan Laut Almirante Illingworth minangka adegan kanggo nutup Maret Dunia kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan, bab Ekuador. Para siswa, guru, wong tuwa lan tamu istimewa teka ing acara iki. Program kasebut diwiwiti kanthi mlebu panguwasa Akademi Angkatan Laut, Sonia Venegas Paz,

Tim Dasar Internasional ing Coruña

Tim Dasar Internasional ing Coruña

Koordinator tanggal Maret, Rafael de la Rubia, diiringi Jesús Arguedas, Charo Lominchar lan Encarna Salas, mangkat ing kutha Galicia ing esuk ing kana padha ketemu karo Councillor Sports, Jorge Borrego lan juru bicara kelompok kotamadya BNG, Francisco Jorquera, sing dheweke nesuake kesan ing rute sing digawe ing sekitar

Nyanyi kanggo Kabeh Wong ing Aubagne

Nyanyi kanggo Kabeh Wong ing Aubagne

Ing dina Jumuah tanggal 28 Februari 2020, ing framework Maret kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan, wengi nyanyi improvisasi gratis dianakake ing Aubagne lan terbuka kanggo kabeh. Acara iki diatur dening asosiasi EnVies EnJeux. Chloé Di Cintio ngandhani apa sing motivasi dheweke ngatur acara iki: "Kita

Kegiatan "Nyebarke Maret" ing Lubumbashi

Kegiatan "Nyebarke Maret" ing Lubumbashi

Ing kegiatan penyebaran Damai, tanggal 23 Februari, para promotor Maret Dunia ing Lubumbashi, mutusake manawa "ing tahap pungkasan Maret kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan, ngluwihi tanggal 8 Acara Maret 2020 sing tujuane nyiapake perdamaian.

Paris lan wilayahnya ngrayakake Maret

Paris lan wilayahnya ngrayakake Maret

Screening sepisanan ing Prancis ing dokumenter "Awal pungkasan senjata nuklir" Ing tanggal 16 Februari, ing kerangka Maret 2 Donya kanggo Damai lan Ora Kasar, screening pisanan ing Prancis kedadeyan ing distrik 12 ing Paris dokumentasi: Awal pungkasan lengen

Maret Maret rampung ing Madrid

Maret Maret rampung ing Madrid

Maret kaping kalih kanggo Peace lan Nonviolence mungkasi wisata ing Madrid. Nilar tanggal 2 Oktober 2019 (Dina Nonviolence Internasional) saka Madrid, World Maret for Peace and Nonviolence bakal ngrampungake lelungan kasebut sawise nglewati limang bawana sajrone limang wulan. Karo wong

Maret Maret teka ing Trieste

Maret Maret teka ing Trieste

Sawise ngliwati Kutha Koper-Capodistria, ing Slovenia, tanggal 26 Febuari, Maret Kaloro kanggo Kedamaian lan Nonviolence pungkasane teka ing Italia. Program pas ing Maret ing wilayah Trieste suda banget amarga pesenan sing ditrapake kanggo darurat koronavirus: minangka

Tim Dasar wis teka ing Koper-Capodistria

Tim Dasar wis teka ing Koper-Capodistria

Tanggal 26 Februari 2020, tim pangkalan teka ing kotamadya Koper-Capodistria (Slovenia) sadurunge mlebu ing Italia. Rombongan kasebut, sing diiringi pesta triatrino Alessandro Capuzzo, ditampa dening wakil walikota Mario Steffè. Uga ana ing pertemuan kasebut yaiku mantan Wakil Walikota Koper-Capodistria Aurelio Juri

Tim dhasar wis tekan ing Umag

Tim dhasar wis tekan ing Umag

Tanggal 24 Februari 2020, tim pangkalan teka ing Umag, Kroasia, lan ditampa dening loro wakil walikota Mauro Jurman lan Ivan Ivan Belušić. Kotamadya sadurunge gabung ing tanggal 2 Maret Maret lan telpon kanggo ngajak Kroasia kanggo mlebu ing Perjangjian Arms Ban