Laut Kedubes Mediterania bakal dadi salah sijine kapak 2ª World March

Ing rangka World Second March, kita nyengkuyung kampanye "Mediterania, Segara Perdamaian".

Ing framework saka II World March, kampanye "dipromosikan dening Tim Dasar ItaliaMediterania, Laut Perdamaian".

Kita bisa ndeleng proposal anyar marang Nonviolence: Mediterania, Laut Perdamaian

Kita bisa ndeleng Alessandro Capuzzo lan Annamaria Mozzi saka Trieste, Danilo Dolci saka Komite Damai Piran, ing Slovenia.

segara mediterranean tentrem

Kita weruh ing kapal Holofernes sawetara pribadi sing ningkataké kegiatan iki

Padha ana ing kapal Holofernes jejere Zadkovic, walikota Piran. Kita uga nemokake Franco Juri, direktur Museum Laut sing minangka bagian saka jaringan musium ing Laut Mediterania kang kita kerja bareng ing kampanye iki.

Donya kaping pindho Maret bakal ngliwati Piran, nyedhiyakake perjalanan kanggo perdamaian ing Mediterania kulon. Bakal miwiti ing Genoa ing wiwitan November 2019 lan bakal jangkar ing pirang-pirang kota ing Mediterania kulon.

5 / 5 (1 Review)