Maret Maret rampung ing Madrid

Penutupan simbolis bakal ditindakake nalika dina Minggu, 8 Maret, jam 12 awan ing Puerta del Sol

Maret kaping kalih kanggo Peace and Nonviolence mungkasi wisata ing Madrid.

Nilar tanggal 2 Oktober 2019 (Dina Nonviolence Internasional) saka Madrid, World Maret for Peace and Nonviolence bakal ngrampungake lelungan kasebut sawise ngliwati limang bawana sajrone limang wulan.

Kanthi antropedent ing World World Maret 2009-2010, sing sajrone 93 dina ngunjungi 97 negara lan limang bawana, diusulake supaya Maret II kanggo Keamanan lan Nonviolence 2019-2020 ing wektu iki lan bali menyang titik wiwitan sing padha kanggo nggayuh tujuan sing beda-beda.

Laporan, nggawe katon, menehi swara

Kaping pisanan, nguciwani kahanan donya sing mbebayani kanthi tambah konflik lan nambah biaya ing armament nalika ing wilayah sing beda-beda ing planet, akeh populasi sing ditundha amarga kekurangan panganan lan banyu.

Ing istilah kapindho, supaya bisa katon tumindak positif lan beda-beda positif sing dikembangake dening wong, klompok lan masarakat ing pirang-pirang papan sing disenengi hak asasi manungsa, non-diskriminasi, kolaborasi, sesambungan tentrem lan non-agresi.

Lan, pungkasane, ngucapake swara kanggo generasi anyar sing pengin njupuk, nginstal budaya ora setya karo imajinasi kolektif, pendhidhikan, politik, ing masyarakat ... Kanthi cara sing padha sawetara taun masang kesadaran ekologis.

Kegiatan

Kanggo ngrayakake akhir jagad iki, pirang-pirang kegiatan bakal ditindakake sing bakal dirawuhi sawetara protagonis kasebut.

Dina Setu, 7 Maret, ing jam 12 awan, 'Konser Kembar kanggo Damai, Ora Kalahiran lan Bumi' Orkestra Internasional Cilik (Italia) bakal ditindakake kanthi Tumbuh karo Proyek Musik saka Sekolah N Manuel Núñez de Arenas (Jembatan Vallecas) lan Ateneu Budaya (Manises-Valencia).

Kagiyatan kasebut bakal ditindakake ing Pusat Budaya El Pozo (Avenida de las Glorietas 19-21, Puente de Vallecas) kanthi diakoni gratis nganti kapasitas kebak diraih.

Upacara nutup tanggal Maret

Wis sore, jam 18:30 p.m. 'Upacara nutup Maret' bakal dianakake kanthi ramalan gambar rute, intervensi dening para protagonis saka bawana beda, tembung nutup lan sentuhan musik.

Bakal duwe minangka setelan ing Omah Arab (Calle de Alcalá, 62) uga akses gratis.

Esuke, Minggu 8 Maret, bakal kedadeyan ing awan ing Puerta del Sol, ing kilometer 0, penutupan simbolis saka jelajah Donya Kapindho Maret sing bakal mungkasi limang wulan lelungan saka papan sing padha Ngendi petualangan iki diwiwiti

Jam 12:30, ing ngarep bakery tradisional Mallorcan, simbol manungsa Damai lan Nonviolence bakal digawe karo wanita saka budaya sing beda, usul kanggo mbukak partisipasi sapa wae sing pengin melu gerakan iki.

Kanggo kesimpulan, para aktivis bakal nyengkuyung mobilisasi feminis sing Pusat ibukutha bakal lelungan ing wayah sore.


Ngrancang: Martine Sicard (Donya Tanpa Perang lan Kasar)
Informasi liyane ing:
https://theworldmarch.org/,
https://www.facebook.com/WorldMarch,
https://twitter.com/worldmarch
y https://www.instagram.com/world.march/.
5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario