Gagasan sing jelas babagan bocah

Saka bocah, kita nampa pesen sing ngandhani yen kita kudu nggoleki bareng-bareng dalan sing Keamanan

Jam liwati, nanging kuwatir tetep ana ing awake dhewe. Kahanan anyar sing digawe ing Timur Tengah antarane Iran lan Amerika Serikat mung bisa gawe semangat.

Kita kepingin ngapa iki kedadeyan. Ing jagad sing kudu dirapatake maneh sawise pirang-pirang abad (paling ora suwene telung), ana kemalangan sing maju lan saya suwe saya ngerti manawa dheweke bakal nuntun kita.

Ing pirang-pirang tembung, hipotesis sing kita krungu lan maca, kita nampa sawetara gambar Tehran: bocah sekolah dhasar sing nyoba nggawe gambar, nalika krasa lan tentrem urip.

Pesen sampeyan gampang lan jelas. Kita kudu miwiti saka dheweke lan apa sing dikandhakake supaya bisa ngupayakake bebarengan, ing dialog sing tulus, dalan sing umum kanggo Damai sejati.

Sawetara foto penting saka Tehran

Kita nampa foto pinunjul kasebut saka Antonio Iannelli, presiden Asosiasi "Kolom Damai".

Diadegake ing taun 2015 minangka dhukungan ing Taman Nasional Sant'Anna di Stazzema kanthi tujuan ngembangake proyek kasebut kanthi jeneng sing padha.

Nganti saiki, 200 sekolah utama lan nursery ing 116 negara sing makili bawana 5 wis melu inisiatif kasebut.

Ing patang taun, ewu bocah lanang lan wadon wis sesambungan liwat gambar ing Peace.

Ewonan bocah saka kabeh ndonya melu gambar

Karya sing diklumpukake saben taun ing Taman Nasional Damai tanggal 12 Agustus, sajrone pengetan pembantaian 1944 atusan warga sipil (kalebu 65 bocah) dening Nazi.

Sawetara pilihan digawe ing saindenging jagad. Kita entuk kesempatan kanggo ketemu Iannelli ing Roma ing wulan September pungkasan sajrone presentasi acara "Lomba Damai 2019" nalika dianugerahi Hadiah Lomba Damai Rafael de la Rubia (koordinator internasional World Maret kanggo Katentreman lan Ora Kasar.

Ing wicara kasebut, presiden "Colours of Peace" ngandhani yen jalur-jalur kita wis nyabrang ing taun 2018 sajrone Maret Amerika Selatan sing pertama ing Guayaquil, Ekuador.

Dheweke ngrampungake wicara kanthi muga-muga wiwit saiki kita bakal bisa mlaku bebarengan kanthi luwih kuat kanthi jeneng tentrem sing dijaluk bocah-bocah.

Karepmu mboko sithik diwenehake.

Gambar anak-anak kasebut digawa menyang Western Western sajrone Maret Maritime pertama sing kita alami (Oktober-November 2019).

Kita nyoba ngatur pameran minggu ngarep ing Korea

Kita nyoba ngatur pameran minggu ngarep sajrone liwati Tim Asas World menyang Korea.

Muga-muga sajrone bali menyang "zona gratis" ing sisih Lor lan Kidul, sing saiki wis sepuluh taun kepungkur nalika Maret Maret pisanan.

Ana pameran ing Milan ing awal Maret sajrone kunjungan delegasi internasional Maret Maret menyang papan perlindungan udara, dibangun sawetara taun sadurunge wabah Perang Dunia II kanggo nuduhake manawa kabeh tenaga diarahake konflik lan ora goleki kahanan tumuju tentrem.

Lan ing endi kita arep menyang dina iki?

Bocah-bocah katon duwe ide sing jelas banget.

Ayo padha ngrungokake!


Panyusunan: Tiziana Volta Cormio
Fotografi: Sawetara Penulis
0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario