Maret Maret ing Alpe Adria

Pembentangan Maret Dunia Ke-2 kanggo Damai lan Ora Kalahir ing Alpe Adria, Setu, 15 Februari ing Café San Marco, ing Trieste
Maret Maret 2 kanggo Peace and Nonviolence 2019-2020 bakal mandheg saka 24 nganti 27 Februari ing Alpe Adria, antarane Croatia, Slovenia lan Italia, nalika akhir minggu iki bakal ana ing Berlin, Prague, Paris lan Wina. Maret Maret kanggo Damai ing Alpe Adria bakal dituduhake menyang umum lan pers ing Trieste dina Sabtu, 15 Februari jam 11 am ing toko buku kopi San Marco ing Via Battisti 18. Wakil para promotor saka inisiatif kasebut, kayata Munisipalitas Umag (Kroasia) Piran lan Koper (Slovenia) Muggia, San Dorligo - Dolina, Fiumicello - Villa Vicentina, Aiello del Friuli lan Koordinasi Daerah Penguasa Lokal kanggo Damai lan Hak Asasi Manusia. Penutur bakal nyakup wakil Wakil Walikota Mauro Jurman, pacarkis Austria Alexander Heber, Monique Badiou saka panitia promosi Fiumicello, peneliti Cern ing Geneva Fulvio Tessarotto, mantan direktur Layanan Psikiatrik Roberto Mezzina, klompok anggota saka Banco Ético karo Paola Machetta, Walikota Aiello Andrea Bellavite. Asosiasi sing akeh ndhukung inisiatif, sing dipromosikan ing Trieste dening Mondosenzaguerre lan tanpa kekerasan, wis diundang rawuh Panitia Damai lan Coexistence Danilo Dolci. Kita uga pengin matur nuwun Coop Alleanza 3.0 ing dhukungan. World World bakal mandheg ing 24 Februari ing Umag, tanggal 25 Febuari, ing Piran, tanggal 26 Februari ing Koper, Muggia / Dolina lan Trieste, tanggal 27 Februari ing Trieste lan Fiumicello - Villa Vicentina. Dina Minggu 16 Februari, sambungan Internet bakal digawe ing wayah esuk karo para demonstran lan aktivis saka Wina. Ing video iki layanan indah Tele Koper, sing tanggal 25 Mei 2018 menehi katrangan inisiatif pisanan kanthi perhatian khusus kanggo port nuklir, Trieste lan Koper.

Foto: Alessandro Capuzzo Foto ing ndhuwur nuduhake simbol Perdamaian manungsa, dijupuk ing Piazza Unità dening para peserta ing Maret Maret pisanan, tanggal 7 November 2009.
0 / 5 (0 Ulasan)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!