Maret ing Dina Valentine

Maret Donya kaping 2 bakal ana ing Dina Valentine sing bakal dianakake ing Fiumicello Villa Vicentica, Italia ing antarane 13 lan 16 Febuari.
La 2ª World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence bakal ana ing pesta kanggo ngurmati Patron Saint of Fiumicello Villa Vicentina sing bakal ditindakake antarane 13 lan 16 Februari 2020. Iki minangka postingan kegiatan sing bakal ditindakake dina iki:

Kamis, 13 Februari

Saka 17.00:20.00 nganti 37:20.00, pameran seniman Fulvio Dot bakal kabuka ing saindenging pesta kasebut ing Sala dei Tigli (Bison Complex) dening asosiasi AL21.00. XNUMX Tari Acrobatic lan tari kutub dening SUPERFLY ASD saka Turriaco. XNUMX wengi Brasil karo LATINO FLAVOR lan tarian gratis Amerika Latin.

Ana, 14 Februari - Riyaya Saint Patron

11:00, Opening Enoteca lan Brewery I Opening pawon jam 12,00 20:30, Pangiriman "pangenalan" HEART OF EMAS 21:30, Konser Langsung saka Band Musik TOYS saka QUEEN Festa di San Valentino, Fiumicelo Villa Vicentina, 14 Februari

Ana 15 Februari

11.00, Opening Vinoteca, bir / 12.00 Pembukaan pawon Mangan Pagi kanthi iringan iringan "GRUPPO FISARMONICISTI FIUMICELLO" 14.30, Turnamen "Volley SS" ing gedung olahraga Via Carnera 14:30 acara pameran lan hiburan kanthi MAGO MARKAH & MAGO DEDA 18:30 Pembukaan pameran "C'era una volta ...". Gambar dening Arturo Coppola nganggo teks dening Giovannino Guareschi, ing Galeri Perbandaran ing bale kutha, dikoordinasi dening asosiasi AL37 lan LINGUAGGIGARTE tanggal 21:30 Konser dening band FABRIZIO DE ANDRÈ ENSEMBLE "A FORZA DI ESSERE VENTO" ... - Katresnan wis kaya mung debat katresnan ...

Minggu, 16 Februari

Wiwit jam 00:00 nganti 14:00 AUTOEMOTECA ing Plaza del Tilo sing diselarasake dening AFDS of Fiumicello Saka 8:30 "Carrera de San Valentín" ing gang bowling kotamadya sing diselarasake dening BOCCIOFILA FIUMICELLESE ASD 10:00 Pameran pasar ing dina Dina Valentine dening PRO LOCO VILLA VICENTINA RELIABLE GAMES lan GAMPANG KENE UNTUK KAMPUNG 10:30 Massa karo paduan suara "LORENZO PEROSI". Lan perarakan Valentini ing mobil lawas CLUB AUTO & MOTO D'EPOCA sing diiringi band "TITA MICHELAS" ... Jam 11:00 Pesta terbuka lan TROPHIS FREQUENCY kaping 2 Jam 12:00 Pangiriman pangenalan marang KOPI SAN VALENTINO Wiwit jam 13:00 Pameran lan uji coba motor gratis (kanggo bocah) 13.30:2 PM. Turnamen basket ing gimnasium Vía Cámara, "16º Peringatan Matteo Smoilis" dening ASD BASKET FIUMICELLO 30:21 VOLEVO VOLARE pementasan teater CANTIERE DEI DESIDERI ing Sala Bison 00:2000 MA CHE NE SANNO I 90 ... pesta wengi Nutup karo DJ BACICCHl lan vokalis MAURO MANNI pilih taun-taun nari "2000 lan XNUMX".
5 / 5 (1 Review)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!