Maret ing Konser Epiphany

Fiumicello Villa Vicentina Italia: Band Titas Michelas promosi ing Maret Maret sajrone Konser Epiphany

Tanggal 6 Januari, Band Tita Michelà ditawani komunitas ing Fiumicello Villa Vicentina konser pengarepan sing apik kanggo taun 2020.

Iku minangka kesempatan kanggo nampilake 2ª World March lan elinga tanggal 27 Februari sing tim dhasar World Maret bakal mandheg ing Fiumicello.

Kira-kira 200 wong sing wis ana.

Antarane, Walikota Laura Sgubin lan Anggota Dewan Marco Ustulin sing ngomong babagan Maret saiki ana:

Kanggo nggambarake tema ing World World, Band kasebut nyampurnakake potongan sing digawe dening Mauro Rosi, Direktur Band Militer Palang Merah Italia, kanthi judhul "Pangarep-arep ... Damai".

Penampil maca teks sing ditulis dening komposer kasebut

Sajrone interpretasi potongan kasebut, presenter maca teks sing ditulis dening komposer utamane kanggo interpretasi iki:

1st bagean:

"Manungsa nduweni hadiah sing apik: bisa mbedakake ala saka piala, ayo bareng-bareng gawe kabecikan supaya ora ana peperangan lan prejudis maneh".

2st bagean:

"Ayo padha melu lagu sing gampang digawe saka kabungahan, katentreman, kekancan, kesetaraan, saéngga hadiah paling gedhe kanggo kabeh yaiku hadiah katresnan".

3st bagean:

"Ayo ndedonga paseduluran sing anyar, kebebasan sing ora ana maneka warna nanging pelangi seneng".


Panyusunan: Monique
0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario