Segara Mediterania Perdamaian

27 OF OCTOBER NUNGGAL ING GENOVA (ITALY) «MEDITERRÁNEO MAR DE PAZ», JALAN MARITIME ING DUNIA 2ª ING UNTUK KANGGO lan NOVIOLENSI

THE NOVEMBER 5 ING BARCELONA MESEYANG DENGAN TANPA PAKAT LAKU

27 Oktober 2019 saka Genoa wiwit "MEDITERRANEAN SEA OF PEACE", rute maritim ing 2 World March for Peace and NoViolence, acara pacifist sing diwiwiti ing Madrid tanggal Oktober 2 lan bakal mungkasi ing ibukutha Spanyol ing Maret 8 saka 2020.

"MEDITERRÁNEO DE LA PAZ", minangka inisiatif Equipe Base de la Marcha, kanthi kolaborasi karo Yayasan Éxodo Don Antonio Mazzi sing wis kasedhiya salah sawijining loro kapal layar Komunitas Komunitas Elba; asosiasi kanggo promosi budaya laut La Nave di Carta lan Uni Italia Vela Solidaria (Uvs).
Perjalanan kasebut bakal mangkat saka jurang ing ngarep Galata Mu.Ma, Museum of the Sea and Migrations of Genoa lan bakal panggung ing Marseille lan Barcelona, ​​sing bakal teka ing wektu sing padha karo kapal PEACE BOAT, saka NGO Jepang sing wis mlaku kaping telung puluh lima taun ing saindenging jagad kanggo promosi budaya perdamaian, disarmament nuklir, perlindungan hak asasi manungsa, perlindungan lingkungan lan pembangunan lestari.

Sawise kutha Katalan kapal kapal bakal di pentas ing Tunisia, Palermo lan Livorno, tahap pungkasan bakal ana ing Roma, kanthi tanah, kanggo pertemuan karo Masyarakat Geografi Itali ing ngendi buku harian lelungan bakal diandharake.

"Tentrem, gangguan nuklir, hak asasi manungsa lan lingkungane. Iki minangka tema 2 World Maret sing, sepuluh taun sawayah kaping pisanan, bakal nyabrang jagad sing ana telung puluh perang sing ana lan wolulas zona krisis. Ing sisih tengah tumindak kita yaiku panjaluk menyang Negara-negara kanggo negesake Perjanjen babagan larangan senjata nuklir lan komitmen kanggo cara nyuda senjata senjata konvensional. Konsep sing wis ana ing Pranyatan Barcelona saka 1995 kanggo paternary perdamaian Mediterranean sing ditandatangani dening negara-negara 12 ”, jelas Tiziana Volta Cormio, anggota Tim Maret Maret. "A statement tetep ing kertas. Sing dakdeleng saben dina ing Mediterania ora bisa diganti: Eropa, Bebungah Nobel Perdamaian ing 2012, saiki dadi pemandangan kekerasan sing gedhe. Senjata ninggalake Eropa, nanging para migran ora bisa mlebu; Ana proliferasi acara sing darmabakti kanggo senjata sing uga bocah cilik uga mlebu. Kanggo alasan iki, kita mutusake "mlaku-mlaku" segara. Kita uga pengin menehi kesaksian yen kudu ujar cukup karo tembung-tembung sing sengit lan panganiaya sing nentang budaya sing beda-beda, lan uga nyalahake kekerasan marang lingkungan segara sing gumantung karo iklim. Kita pengin nindakake kanthi senjata kuat Nonviolence. "

Bahan sing gegandhengan

Ditundha informasi luwih lengkap

Ngembangake Organisasi

Ditundha informasi luwih lengkap

Diadopsi peserta

Ditundha informasi luwih lengkap

Upcoming Events

Ditundha informasi luwih lengkap

Noticias

Acara kepungkur

Tambah teks header ing kene

Klik tombol owahi kanggo ngganti teks iki. Situs web bisa digabungake kanthi otomatis. Utawa, sampeyan kudu nambani matte, supaya bisa luwih cepet.

Seneng lan gabung iki