Forum Coruña kanggo katentreman lan tumindak ora adil

Ing tanggal 15 Fèbruari 2020, dokumenter "Awal pungkasan senjata nuklir" bakal miwiti Forum Coruña kanggo katentreman lan nonviolence
PRESS RELEASE 11 Februari 2020 Dina Sabtu 15 Februari, Dokumentasi "Awal mburi senjata nuklir" bakal ditapis, sing direktur Álvaro Orús bakal ana. Dokumentasi iki wis ditayangake ing macem-macem kutha ing saindenging jagad, entuk penghargaan Lomba Merit Global Accolade Film Film. Perdana film ing New York ing film 'Awal saka Senjata Nuklir'.

Sinopsis

Dokumentasi iki babagan upaya nggabungake prajanjen larangan senjata nuklir menyang hukum internasional lan peran Kampanye Internasional kanggo Pembatalan Senjata Nuklir, ICAN. Dikandhani liwat suwara para aktivis penting saka macem-macem organisasi lan negara lan presiden konferensi negosiasi. Ing kesempatan kasebut, kita duwe kesempatan kanggo nyusun proyek kasebut ing A Coruña lan ngobrol karo Álvaro Orús babagan kabeh sisipan saka "Awal mburi senjata nuklir". Screening bakal ditindakake dina Sabtu 15 ing 18:30 p.m. ing UGT Avda. De Fernández Latorre, 27. http://theendofnuclearweapons.com/languages/el-principio-del-fin-de-las-armas-nucleares/#Stampa Acara iki mbukak "Forum A Coruña pola pa nonviolencia", sing dikelola dening Mundo sen guerras e sen Violencia kanthi kolaborasi karo Galicia Aberta, Acampa lan Hortas do Val de Feáns, ing njero kerangka 2ª World March for Peace and Nonviolence, sing wiwit 15 nganti 22 Februari, bakal mudhun, sajrone pitung dina macem-macem jinis panganiaya sing saiki kita urip ing masyarakat kita saiki. https://www.facebook.com/events/193228978427642/

Dina, jadwal lan papan

• Setu, 15 Februari 18:30 pm saringan dokumenter "Awal pungkasan senjata nuklir" lan diskusi sabanjure karo Direktur Álvaro Orús. UGT Avda De Fernández Latorre, 27. • Senin, 17 Februari ing 19:27 Emigrasi lan Refuge. UGT Avda. De Fernández Latorre, 18. • Selasa, 19 Februari 12:19 p.m. Kesehatan Mental ing jagad "pangilon ireng" ing Museum Rumah Sakit Casares Quiroga. Rúa Panaderas, 19. • Rebo, 30 Februari 1:20 p.m. Bentuk kerangka ing Ilmu. Ing MUNCYT de A Coruña (Praza do Museo Nacional de Ciencia 18). • Kamis, 12 Februari 21 pm. Panganiaya institusi. Ing Museum House Casares Quiroga. Rúa Panaderas, 19. • Jum'at 12 22 WIB. Panganiaya Gender Pendhidhikan multidisiplinis kanggo kekerasan jender. Ing Museum House Casares Quiroga. Rúa Panaderas, 12. • Setu, 27 Februari, XNUMX awan. Bengkel Mediasi lan resolusi konflik liwat empati. UGT Avda. De Fernández Latorre, XNUMX. Acara forum ing Facebook: https://www.facebook.com/events/182230339719897/ Rilis PDF: Communiqué Forum A Coruña kanggo katentreman lan ora pretyaya
Ngrancang: Tim Promoter Marisa Fernández ing Maret Donya kaping-2 kanggo Damai lan Ora Kencan ing Coruña coruna@theworldmarch.org www.therworldmarch.org/coruna
5 / 5 (1 Review)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!