Loading Acara

Acara ing Januari 2020

Telusuri pandhu arah lan tampilan Acara

Pandhu arah saka tampilan Acara

Tanggalan Acara

Tanggalan Acara
monday Selasa Rebo Ana juminten Sabtu sunday

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Maret Warga kanggo Damai lan Persaudaraan, Trieste, Italia

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

Kegiatan Natal ing Fiumichello, Fiumicello Villa Vicentina

7
8
9

Festival Filem Nonviolence

Rawuh ing Bandara Internasional Gimpo, Seoul, Korea Kidul

11

Rawuh ing Jepang

"Betta te scrivo" pertunjukan, Vicenza, Italia

Kegiatan ing Hiroshima, Jepang

Kegiatan ing Hiroshima, Jepang

Kegiatan ing Seoul, Korea Kidul

16
17
18
19
20

Kesehatan, "Hukum utawa bisnis", A Coruña

22

Tiba ing Nepal

Tiba ing Nepal

Wonten ing Kathmandu, Nepal

Rawuh ing Panauti, Nepal

Exposición fotográfica DANILO TIUSSI, Fiumicello Villa Vicentina

Rawuh ing Lumbini, Nepal

Rawuh ing Lumbini, Nepal

Bali menyang Kathmandu, Nepal

Bali menyang Kathmandu, Nepal

Sumbangan menyang Mahatma Gandhi

Kegiatan ing Nagpur, India

Tim Dasar ing Tamil Nadu, India

Tim Dasar ing Tamil Nadu, India

Tim Dasar ing Tamil Nadu, India

Tim Dasar ing Tannur, India

+ Ekspor acara