Ziarah dhadha Mahatma Gandhi

Pelabuhan Santa Ana Guayaquil, Ekuador

Negara kita, anggota Asosiasi Dunia Tanpa Perang lan Kekerasan, saiki ana ing acara iki, diwiwiti karo Ziarah menyang dhadha Mahatma Gandhi, dina Selasa, 21 September jam 16:00 sore, tanggal nalika kita ngelingi Internasional Dina Damai, saliyane kegiyatan liyane sing dikoordinasi ing tingkat nasional. Arahan saka

Dina Kanggo Urip Apik lan Non-Kekerasan

Klub "Los Yaros" Concordia, Entre Rios, Argentina

Dina kanggo Urip Apik lan Non-Kekerasan 28 September Klub "Los Yaros" lan Espacio "Remanjunem Onkaiujmar Charrúa Cjuimen I´Tu" (Tanah Suci Komunitas I´Tu) - Concordia - Entre Ríos - Argemtina Org: Comunidad I 'Tu, Sekolah Normal "DFSarmiento", Program Antar Budaya lan Pribumi UADER, Guru Pendidikan Dasar

Pengalaman Maret Maret 1 - 28 September

Markas Besar UNED El Cocal Puntarenas Markas UNED el Cocal Puntarenas, Puntarenas, Costa Rica

Mangkat jam 9:00 saka Markas UNED El Cocal Puntearenas. Rute dealer liwat Chacarita, El Roble, Barranca Park. Rampung ing Parque de Esperanza jam 3:30 sore

Pengalaman Maret Maret 2 - 29 September

San Ramón, ing sebalik Hostel la Sabana San Ramón, ing ngarepe Hostel La Sabana, San Ramón, Costa Rica

Mangkat saka San Ramón jam 7:00 ing ngarepe Hostel La Sabana. Rute dealer, liwat dalan lawas menyang Palmares, Palmares, Concepción de Naranjo, Cerro Espíritu Sancho, Sarchi, rampung ing Grecia jam 4:00 sore

Pengalaman Maret Maret 3 - 30 September

Bebarengan karo Burger King Heredia UNA Ing jejere Burger King Heredia UNA, Heredia, Costa Rica

Mangkat jam 7:00 esuk 100 meter sisih wetan menyang Burger King Heredia UNA, San Pablo, Santo Domingo, Tibas, Terminal Los Carabineros, calle 0, Av tengah San José Centro, Bulebar, Museo Nal (barak tua), Rotonda Fuente de la Hispanidad, Los Yoses, Kennedy Park, Montes de Oca, Curridabat, La Galera, Calle Vieja de los Tres Ríos,

Pembatalan Forum Internasional Perang

América Latina

Pembatalan Perang Internasional, Demiliterisasi lan Pelucutan Senjata Internasional. Kamis, 30 September jam 13:3 sore Chili - GMT-10 (11 jam. Saka Costa Rica, 13 jam. Saka Kolombia lan XNUMX jam. Saka Argentina). Juan Gómez ngandhani: Aku arep ngandhani yen aku moderator kanggo rong obrolan sing ana gandhengane karo tujuan utama

Forum Menyang masa depan Amerika Latin sing ora nindak kekerasan

Pusat Sipil kanggo Heredia Damai Nisperos Street, Guarari, Heredia, Costa Rica

Tanggal 1 lan 2 Oktober, ing Pusat Damai Civic, Heredia, Costa Rica, Forum "Menyang masa depan Amerika Latin tanpa kekerasan" bakal dianakake kanthi otomatis (kanthi kapasitas winates) lan virtual. Sumbu Tematik Koeksistem Plurikultur kanthi harmoni, evaluasi kontribusi leluhur masarakat asli lan kepiye hubungan antar budaya

Dina Penutupan Maret Amerika Latin ing Luján de Cuyo

Azcuénaga 438 - Lujan de Cuyo Azcuenaga 438, Lujan de Cuyo, Mendoza

Dina Penutupan Maret Amerika Latin ing Luján de Cuyo, Mendoza, Argentina 2 Oktober jam 11:00 wektu Mendoza. Upacara masarakat adat lan pesen saka Silo.