Acara kepungkur kepungkur

Kegiatan nutup tanggal World Maret kaping 2 ing Madrid - 8 Maret 2020

Madrid, Spanyol Madrid

Jam 12 ing Km 0: Penutupan simbolis kanggo wisata donya ing Donya kaping 2 Maret 5 wulan sawise mangkat saka papan sing padha. Jam 12:30 Puerta del Sol ing papan ing ngarep Mallorcan: Sedharake simbol manungsa kanggo Perdamaian lan Nonviolence karo wanita saka budaya sing beda-beda.

Tanggalan Kanggo PEACE lan NOVIOLENCE, A Coruña

A Coruña A Coruña

# lola.saavedra.pintora #amarchacoruna #WorldMarch Artis plastik Coruña Lola Saavedra kolaborasi karo seniman kasebut ing "2nd World March for Peace and Nonviolence" sing nindakake karya sing nyatakake nilai-nilai Damai, Solidaritas lan Nonviolence. Sampeyan bisa seneng karyane sing dipamerake ing galeri "SPAZO" nganti akhir Januari 2020 ing Avda.

Penutupan Maret Maret 2 - Madrid (Casa Árabe) - 7 Maret 2020

Gedung Arab, Madrid Calle de Alcalá, 62, Madrid

Jam 18.30 Upacara nutup tanggal Maret kanthi ramalan gambar rute, intervensi dening para protagonis saka bawana beda, tembung nutup lan sentuhan musik. Panggonan: Auditorium ing Casa Árabe ing Calle de Alcalá, 62, 28009 Madrid http://www.casaarabe.es/