Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki wis liwati.

Penutupan Maret Maret 2 - Madrid (Casa Árabe) - 7 Maret 2020

7 Maret @ 18:30-22: 00 CET

Penutupan Maret Maret 2 - Madrid (Casa Árabe) - 7 Maret 2020

Jam 18.30 Upacara nutup tanggal Maret kanthi ramalan gambar rute, intervensi dening para protagonis saka bawana beda, tembung nutup lan sentuhan musik.

Panggonan: Auditorium Gedung Arab ing Calle de Alcalá, 62, 28009 Madrid

http://www.casaarabe.es/

Detalles

Tanggal:
7 Maret
Wektu:
18: 30-22: 00 CET

local

Gedung Arab, Madrid
Calle de Alcalá, 62
Madrid, Madrid 28009 España
+ Peta Google