"Kita gratis" acara ing Rognac

Ing tanggal 7 Februari, ing Rognac, Prancis, asosiasi ATLAS nampilake pertunjukan musik sing diarani "Kita gratis"
Ing tanggal 7 Februari 2020 ing Rognac, asosiasi ATLAS nampilake pertunjukan babagan seni kanthi judhul "Kita gratis", ing kerangka 2ª World March kanggo Katentreman lan Nonviolence. Gilbert Chiaramonte, Présidhèn Atlas, nerangaké apa sebabé jabatané milih kanggo melu ing Maret Maret iki: «Wiwit digawe ing taun 2004, asosiasi kita terus-terusan ngetrapake kekuwatan kreatif kanggo tujuan sing mulia, adil lan tulus. Kajaba kanggo mulang, seni, budaya lan luang minangka aset penting sing nuntun kita kanggo ngormati prabédan, sensitivitas, welasan lan sesambungan sing luwih apik. » «Proyek Rintangan Artistik minangka kahanan pikiran, wawasan, cakrawala anyar. Mesthine ora babagan nyalahake, nolak tren saiki ing bidang media, budaya, musik, ... nanging babagan duwe kalbu, kepinginan ninggalake omah lan nemokake manawa bakat ana ing ngarepe kita lawang. "KAMI GRATIS", yaiku acara sing wis kita lakoni sawetara tarian babagan nari lan nembang. »
Ing pambukaan pertunjukan, Maret Maret 2 kanggo Damai lan Ora Kasar, wis dibukak dening Marie Prost, sing mimpin grup lagu dunia "Les Escapades polyphoniques" kanggo Atlas, lan dadi anggota asosiasi "World tanpa Wars lan tanpa kekerasan ", sing dadi inisiatif Maret. Banjur diterusake, lan kadhangkala dicampur, macem-macem macem-macem gaya tari: Afrika, Zumba, Oriental, Klasik, Ragga, Fusion Modern, Jazz, Modern, Hip Hop, Flamenco, Bollywood, uga lagu lan lagu saka saindenging jagad. Kabeh ditindakake dening guru lan siswa ing asosiasi Atlas. Sore dirilis. Pameran babagan "Non-panganiaya, pasukan kanggo tumindak" diwenehake ing balai mlebu, dening asosiasi Coopération à la Paix. Kredit video musik: "Senzenina", tanding perang Afrika Kidul lan lagu perang, direkam kanggo acara kasebut kanthi "les Escapades polyphoniques" (Rognac) lan "les Polyphonies bourlingueuse" (Aix en Provence).
https://fr.theworldmarch.org/ http://www.atlas-rognac.com/ https://cooperationsalapaix.wixsite.com/provence Atelier de chant du monde
Ngrancang: Marie Prost
5 / 5 (1 Review)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!