Sekolah 3.500 kanggo Perdamaian lan Nonviolence ing A Coruña

Murid-murid saka sekolah 8 dikepung 26 / 04 / 19 ing pinggir segara A Coruña, antarane rong simbol kutha, saka Obelisco Milleniun menyang Menara Hercules.

Rantai Manungsa minangka lambang tumindak ekspresi manungsa, nglakokaké aksi sing digabungake ing akèh anak supaya bisa ditampilake sacara umum ing dalan jroning posisi, ing kasus iki: nyuwun Perdamaian lan Non-Kekerasan ing planet iki.

Tindakan iki diatur dening asosiasi "Senat Sen Dunia lan Sen Violencia da Coruña ", dituju ing sektor pendidikan ing kutha lan nyedhiyakake visibilitas kanggo "2ª World March for Peace and Nonviolence " (sing bakal lelungan negara 160 saka 02 / 10 / 19 menyang 08 / 03 / 20).

Penyebaran kegiatan kanggo Perdamaian lan Nonviolence

Sajrone kegiatan iki murid-murid ngumumake awake dhewe liwat pinggir segara, ngisi wilayah kasebut kanthi nyawa lan kabungahan, lan bal kanthi wujud planet kasebut dumadi ing tangane minangka tumindak simbolis lan inklusif saka peserta.

Rantai manungsa ing La Coruña Peace and Nonviolence

Peserta nampilake spanduk nganggo slogan kayata "Eu quero vivir en Paz", "Tolak Bullying in the Classroom", "Fight against Machismo", etc ...

1ª Human Chain digawe ing 2010 lan 2.500 wis melu ing pusat sekolah 11 ing kutha.

Sekolah partisipasi

  • CPR Calasancias
  • CPR Company of María
  • CPR Wong Hamba Sacred Heart
  • Salesian CPR
  • CPR Santo Domingo
  • CEIP Salgado Torres
  • CEIP saka Zalaeta
  • CEE Aspronaga.

Lembaga kolaborasi

  • Layanan Pendidikan Kota A Coruña
  • Layanan Mobilitas A Coruña
  • Polisi Kota A Coruña
  • Déwan Propinsi A Coruña

Karyawan gabungan

  • AMNISTIA: Rede escolas polos Dereitos Humanos
  • ACAMPA pola Damai e Dereito a Refuxio
  • AIR Rescue Emergency Association
  • ANPAS - Federasi Pusat Masyarakat Provinsi
  • UDC - Universitas Senior
  • Platform migran SIMBIOSE
  • PRESSENZA News Agency on Peace and Nonviolence
  • Forum Propolis
  • Perusahaan Tramways A Coruña

Foto dina kegiatan kanggo Perdamaian lan Nonviolence

Informasi liyane: coruna@theworldmarch.org

Video saka tumindak liya ing Maret kapindho ing A Coruña:

https://www.youtube.com/channel/UCx_nTeWtao1-riA6K3Je4yA?view_as=subscriber

0 / 5 (0 Ulasan)