Tim Dasar teka ing Moskow

Tim Internasional teka ing Moskow tanggal 9 Februari, dina sabanjure ketemu karo wakil Yayasan Gorbachev
Tim Dasar Internasional kaping 2 Maret, teka ing Moskow, tanggal 9 Februari, dina sabanjure nganakake rapat karo anggota Yayasan Gorbachev. Ing pertemuan iki, sing dianakake tanggal 10 Februari, antarane anggota Maret 2 kanggo Keamanan lan Nonviolence lan Yayasan Gorbachev, panemu ing jagad iki kudu mbangun jembatan kanggo ningkatake detente ing antarane masarakat. Makna World Maret for Peace and Nonviolence diterangno, kanggo ngluwihi lan ngormati katentreman, ngormati, toleransi, solidaritas, sikap mbangun jembatan ing kabeh tingkat, pribadi, sosial, antarane masarakat. Sawetara tumindak sing ditindakake minangka bagian saka Maret diterangake, ing saindenging jagad sing ana ing dalan lan uga ing papan sing durung diliwati. Ana uga ijol-ijolan ing kampanye ICAN, sing digawa minangka spanduk ing Maret World Ke-2 menyang kabeh papan sing nyebar lan / utawa liwati, ngandhani babagan kabutuhan kanggo ngusulake inisiatif sing ningkatake penandatanganan TPAN (Prajanjen kanggo Larangan Senjata Nuklir). Tujuan kanggo mbaleni saben wulan Maret saben 5 taun lan mesthi ora bakal nyasar kanggo Perdamaian lan Non-panganiaya ing planet iki uga diumumake. Saka Maret Kaping 2, wakil saka Yayasan Gorbachev buku tanggal 1 Maret Maret. Sawise patemon kemungkinan kemungkinan kolaborasi mbesuk dibukak ...
0 / 5 (0 Ulasan)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!