Pernyataan babagan kahanan pandemi

The World March nyuarakke telpon kanggo "gencatan senjata global" sing digawe dening Sekretaris Jenderal PBB, Antonio Guterres tanggal 23 Maret.

MARKAH ING UNTUK KANGGO lan NOVIOLENS

GAMPANG TUKANG KANGGO ING TANGGO

Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyebutake "gencatan senjata" sing digawe dening Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, tanggal 23 Maret, takon supaya kabeh konflik mandheg "fokus bareng" ing perang nyata gesang kita. "

Kanthi mangkono Guterres nempatake masalah kesehatan ing tengah debat, masalah sing padha karo kabeh manungsa ing wayahe: "Donya kita ngadhepi mungsuh sing umum: Covid-19".

Kapribaden kayata Paus Francis lan organisasi kayata International Peace Bureau, sing njaluk nandur modal kanggo perawatan kesehatan tinimbang nganggo senjata lan biaya militariz, wis melu banding iki.

Ing urat sing padha, Rafael de la Rubia, koordinator World March for Peace and Nonviolence, sawise ngrampungake 2nd Maret sawetara dina kepungkur lan ngubengi planet kasebut kaping pindho, negesake yen "Masa depan umat manungsa bakal liwati. kerjasama, sinau kanggo ngatasi masalah bebarengan.

 

Wong pengin urip sing pantes kanggo awake dhewe lan wong sing ditresnani

 

Kita wis verifikasi manawa iki sing dikarepake lan ditakoni ing kabeh negara, preduli saka kahanan ekonomi, warna kulit, kapercayan, etnis utawa asal usul. Wong pengin urip sing pantes kanggo awake dhewe lan wong sing ditresnani. Iki minangka perhatian paling gedhe. Kanggo njaluk supaya kita kudu ngurus saben liyane.

Manungsa kudu sinau kanggo urip bebarengan lan tulung-tinulung amarga ana sumber daya kanggo kabeh yen kita ngatur kanthi bener. Salah sawijining scourges manungsa yaiku perang sing ngrusak coexistence lan nutup masa depan kanggo generasi anyar »

Saka World March, kita nyatakake dhukungan kanggo panjaluk Sekretaris Jenderal PBB lan kita uga ngusulake supaya luwih maju lan maju ing konfigurasi Perserikatan Bangsa-Bangsa kanthi nggawe "Dewan Keamanan Sosial" ing jerone. kesehatan kabeh manungsa ing planet

Proposal iki wis diterusake liwat 50 negara rute 2 Maret. Kita yakin manawa penting kanggo mungkasi perang ing jagad iki, ngumumake gencatan senjata "langsung lan global" lan ngrampungake kabutuhan kesehatan lan panganan utama kabeh pedunung ing planet iki.

Ngapikake kesehatan wong liya yaiku ningkatake kesehatan saben wong!


Sekretaris Jenderal PBB António Guterres "Dadi, dina iki aku njaluk gencatan senjata global langsung ing kabeh jagad iki. Wayahe "ngunci" konflik bersenjata, nundha lan fokus bareng-bareng ing perjuangan sing sejati. Kanggo pesta sing ora bengok aku ujar: Stop permusuhan. Ayo kesed lan gething. Meneng gamane; mungkasi tentara meriem; serangan udhara pungkasan Penting banget yen dheweke nindakake ... Kanggo mbantu nggawe koridor supaya bantuan sing penting bisa teka. Mbukak kesempatan regane larang kanggo diplomasi. Kanggo nggawa pangarep-arep menyang papan sing paling rentan ing COVID-19. Ayo kita bakal inspirasi karo koalisi lan dialog sing terus-terusan dadi wujud antarane pesaing-pesaing supaya ngidini cara anyar kanggo ngatasi COVID-19. Nanging ora mung iku; kita butuh luwih akeh. Kita kudu mungkasi perang ala lan nglawan penyakit sing ngrusak jagad iki. Lan iki diwiwiti kanthi mungkasi perang ing endi wae. Saiki Yaiku kulawarga sing dibutuhake manungsa, saiki luwih dhisik tinimbang saiki. »

Deja un comentario

Informasi dhasar babagan pangayoman data Waca liyane

  • Tanggung jawab: World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence.
  • Tujuan:  Komentar moderat.
  • Legitimasi:  Kanthi idin saka pihak sing kasengsem.
  • Panampa lan sing tanggung jawab kanggo perawatan:  Ora ana data sing ditransfer utawa disampekake menyang pihak katelu kanggo nyedhiyakake layanan iki. Pemilik wis ngontrak layanan hosting web saka https://cloud.digitalocean.com, sing dadi prosesor data.
  • Hak: Ngakses, mbenerake lan mbusak data.
  • Informasi tambahan: Sampeyan bisa takon informasi rinci ing Kebijakan Privasi.

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu kanggo fungsi sing bener lan kanggo tujuan analitis. Isine pranala menyang situs web pihak katelu kanthi kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditampa utawa ora ditampa nalika sampeyan ngakses. Kanthi ngeklik tombol Tampa, sampeyan setuju nggunakake teknologi kasebut lan ngolah data kanggo tujuan kasebut.    Deleng
Privacy