Maret World diwiwiti ing Km0

Maret World diwiwiti ing Km 0 Puerta del Sol ing Madrid sing bakal bali sawise muni karo Planet

Madrid, 2 saka Oktober 2019, Dina Nonviolence Internasional.

Satus pejalan kaki, sawetara sing teka saka bawana liya, nimbali ing Km 0 Puerta del Sol ing Madrid kanggo nglambangake awal 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

Dheweke ngelingake yen 10 taun kepungkur, dina nonviolence internasional 2 / 10 sing padha, diwiwiti ing Wellington / New Zealand 1 World Maret sing ngunjungi negara-negara 97 lan didukung luwih saka sewu organisasi.

Anggota koordinasi internasional tumindak iki Rafael de la Rubia Dheweke ujar sawetara tembung sing bisa ngasilake ing ngisor iki:

"Dina iki 10 taun kepungkur ing 2 Oktober, Dina Nonviolence Internasional, kita ketemu ing Wellington New Zealand, kanca lan kanca saka macem-macem papan kanggo miwiti 1 World Maret. Iki rampung telung wulan mengko ing sikil Gunung Aconcagua, ing Taman Punta de Vacas, ing pagunungan Andes.

Maret kasebut, nglawan kabeh kemungkinan, ngunjungi bawana 5, didhukung dening ewonan organisasi, institusi lan atusan ewu wong anonim. Ing kono, kita nemokake manawa akeh crita sing dipasang: yaiku sing ngomong babagan sing ala lan sing apik; beda-beda kanggo kulit, basa, sandhangan utawa agemane. Kita nemokake manawa kabeh sing digawe ngapusi duwe kapentingan ngasilake rasa wedi, misahake lan ngapusi. Kita nemokake manawa ana wong sing ora kaya ngono, lan uga kabeh ora nganggep. Mayoritas ngimpi duwe urip sing apik, bisa menehi kontribusi sing paling apik kanggo wong sing ditresnani lan komunitas.

Dina iki, ing Puerta del Sol, kita ngurmati sawetara wong tuwa sing ora sopan: M. Gandhi, Martin L. King, N. Mandela lan Silo. Kita uga eling manawa papan iki nglairake gerakan sing ora kuat sing pungkasan sing muncul ing wilayah kasebut, yaiku 15M.

Kaya ing Wellington, dina iki ing Madrid, saklompok wong cilik saka macem-macem lintang miwiti lelungan anyar, sing tujuane dadi 2 World Maret. Dina iki uga kita miwiti wiwitan Maret World kanggo Damai lan Nonviolence iki kanthi akeh kutha ing kabeh bawana.

Sampeyan kudu nyatakake yen iki ora mung rute peripheral liwat kulit bumi. Kanggo mlaku-mlaku ing dalan, kutha lan negara sampeyan bisa nambah wisata internal nemokake recesses saka kita sing nyoba kanggo cocog karo apa sing kita pikirake lan / utawa apa sing ditindakake, supaya luwih konsisten, entuk luwih akeh makna gesang kita lan ngilangi kekerasan pribadi.

Banjur kanca lan kanca-kanca, ing wulan-wulan sing bakal teka, kita mesthi bakal lelungan ing sisih kulon ngetutake lintang srengenge nganti bali menyang papan sing padha, sawise ngubengi planet kasebut.

Ing kene kita bakal ketemu 8 wulan Maret 2020, kita bakal ijolan lan ngrayakake maneh."

Setaun sabanjure, tumindak institusi kanggo miwiti perarakan sing bakal nate dina 156 dirayakake ing bunder Fine Arts ing Madrid. Akhir ing Madrid, Maret 8 ing Dina Wanita Wanita 2020.


Kita ngatur dhukungan kanthi nyebarake jaringan web lan jaringan sosial ing 2 World Maret

web: https://www.theworldmarch.org
Facebook: https://www.facebook.com/WorldMarch
Twitter: https://twitter.com/worldmarch
Instagram: https://www.instagram.com/world.march/
youtube: https://www.youtube.com/user/TheWorldMarch
* Nuwun, Press Press International Press Agency babagan warta video sing wis bisa dilebokake ing kirim iki.
5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "World World wiwit ing Km0"

Deja un comentario