Diwenehi kahanan khusus ing Italia

Komunikasi saka Tim Promoter Italia kanggo kahanan khusus ing Italia amarga munculna Coronavirus

Tim Promoter Italia ing Maret Donya Kaloro kanggo Damai lan Ora Kalah ndudohake, sepisanan, takziah lan cedhak karo para korban korban Virus COVID 19 donya lan khusus ing Italia.

Darurat digawe amarga kenaikan kasus ing negara kita lan langkah-langkah sing gegandhengan wis meksa ngowahi acara kanthi radikal ing acara sing dijadwal. Donya Maret kanggo Italia, sing dijadwalake tanggal 26 Februari nganti 3 Maret.

Kahanan sing beda-beda ing negara kasebut menehi solusi sing beda-beda, nanging kemungkinan owah-owahan kedadeyan saben jam.

Program kegiatan sing kaya saiki diowahi miturut kahanan lan kepemilikan saka para panguwasa.

Para pamiarsa tim dhasar bakal kasedhiya kanggo melu videoconferensi ing kegiatan lokal sing isih ngadeg.

Program khusus bakal diwartakake dening panitia promosi lokal saben kutha.

Tim Promoter Italia ngarepake kanthi cepet maneh kanthi normal lan mikir yen Maret Maret World bakal ditindakake sajrone wulan, ing endi prekara sing durung ditindakake ing kesempatan kasebut lan liya-liyane sing bakal dadi tandha Peace, Nonviolence lan Joy dadi kasunyatan.


Tim Promoter Italia kanggo Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence
0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario