Kegiatan "nglanjutake Maret" ing Lubumbashi

Promosi World Maret ing Lubumbashi, Kongo DRC, bakal nerusake kegiatan promosi Peace ngluwihi 8 Maret

Ing kegiatan nyebarake La Paz, tanggal 23 Februari, promotor ing Maret Maret ing Lubumbashi, dheweke mutusake yen "ing tahap pungkasan ing 2ª World March kanggo Perdamaian lan Ora Gangguan, ngluwihi 8 Maret 2020 acara sing tujuane nyiapake katenangan.

Dheweke ngupayakake promosi kegiatan kanggo Perdamaian lan Nonviolence, "amarga kekerasan kriminal lan kumpul egois ora duwe tujuan ing maksud kita, amarga ora menehi rasa seneng tumrap masarakat."

Kita pengin donya kamanungsan, luwih apik kanggo kabeh manungsa.

Kita pengin World tanpa Wars lan tanpa panganiaya.

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario